EN

Vijesti

Održana prva radionica na temu "Definiranje Proizvoda, cijene i distribucije"

Održana prva radionica na temu "Definiranje Proizvoda, cijene i distribucije"

Radionica na temu marketinga

Prošlog je tjedna, u četvrtak 16. 6. održana  prva u nizu radionica iz serije "Definiranje Marketinga i Prodaje". Radionice su organiyirane uy financijsku pomoć Grada Zagreba. Na prvoj se radionici okupilo 13-tak članica koje su iz prve ruke mogle naučiti nešto detaljnije o tome kako planirati proizvod, kako definirati njegovu cijenu te kako oformiti prave kanale distribucije ya svoje proizvode i usluge. Na radionici se govorili o tome yašto je važno pažljivo pristupiti planiranju proizvoda, jer se pokazalo da nije isto planirati konvencinalne proizvode, u odnosu na sepecijalne ili tzv. niš proizvode. Također, drugačije se planiraju stvari ako se radi o potrošnim dobrima, drugačije ako se radi o trajnim dobrima i uslugama. Što se tiče cijene, na radionici se moglo čuti o tome kako je kod nekih proizvoda i usluga posebno teško odrediti cijenu jer se često u kalkulacijama zaborave tzv. "skriveni troškovi". Također, govorilo se o različitim metodama definiranja cijene, u koje treba ukalkulirati mnogo faktora: od trasporta, rabata, bonifikacija, raznih psiholoških faktora i sl.

 Radionica marketinga i prodaje

Sljedeća radionica iz ove serije održat će se u četvrtak, 30.6. 2016, u dvorani M3, Algebra, Maksimirska 58a, Zagreb. Tema druge radionice iz serije glasi "Definiranje Prodaje i Distribucije".

 

Posebno se zahvaljujemo Algebri, koja nam je osigurala prostor za održavanje radionica. Potom zahvaljujemo gđi. Vesni Međed-Misimi, iz tvrtke Misimi d.o.o. , koja se pobrinula za catering te osigurala ukusan i slastan ručak polaznicama te posebna zahvala i našoj članici Pameli, iz tvrke Nevra d.o.o., koja je opskrbila sudionice radionice vodom za piće.

Radionica marketinga u Algebri

Hvala svima na sudjelovanju i podršci. Veselimo idućem susretu, gdje ćemo steći neka nova znanja i vještine te se međusobno još bolje upoznati!

 

Napomena: „Ova aktivnost je izrađena  uz financijsku podršku Grada Zagreba. Sadržaj ove aktivnosti u isključivoj je odgovornosti Udruge Poduzetnice i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada Zagreba.“