EN

Vijesti

Push up Karlovac 2021.

Push up Karlovac 2021.

 

Poduzetnice su ponovno u akciji!
Održan je prvi u nizu Push Up događanja ovaj put u Karlovcu.

Tema: „Podrška poduzetnim ženama u ostvarivanju poslovnih ideja“

 

Gdje: Gradska knjižnica Ivan Goran Kovačić, Knjižnica za mlade, Banjavčićeva 8, Karlovac

Kad: 29.9. od 18 do 20 sati

Kako: Live događaj uz Covid potvrdu

Zašto: Push Up je platforma za žene poduzetnice i one koje žele to postati u cijeloj Hrvatskoj. Želja nam je naglasiti važnost međusobnog upoznavanja, umrežavanja, razmjene iskustava i davanja podrške. Zajednice koja će udružiti snage u rješavanju poslovnih izazova i postaviti temelje za uspješno poduzetničko putovanje žena diljem Hrvatske.

Spajamo kulturu i poduzetništvo predstavljanjem knjige „Ikone - neustrašive žene koje su promijenile Hrvatsku“ spisateljice Rosie Kugli, a imale smo i gošću iznenađenja Silviju Šesto uz uspješne poduzetnice i poslovne modele koji vam mogu poslužiti kao inspirativne priče za budućnost.

Tema: „Podrška poduzetnim ženama u ostvarivanju poslovnih ideja“

Ovogodišnje izdanje organiziramo u znaku oporavka od pandemije, a posvećeno je ulozi žena u svijetu mikro, malog i srednjeg poduzetništva. Posvećeno je i snažnom poticanju u daljnje uključivanje žena u poduzetništvo kroz digitalnu transformaciju, savjetovanju o poslovnim procesima, aktivnostima i mogućnostima.

Gradska knjižnica Ivan Goran Kovačić, Knjižnica za mlade, Banjavčićeva 8, Karlovac bila je domaćin prvog izdanja Push Up događanja i organizatorska podrška našoj WE udruzi i načinu da prepoznamo naporan rad, inovativno razmišljanje i nepokolebljivu predanost poduzetnica koje pomažu rastu hrvatskog gospodarstva kao i cjelokupnom društvu.

Push Up platforma pozitivne energije pruža mogućnost međusobnog umrežavanja „jedan na jedan“. 

 

 

Libresse je svjestan da osjećaj udobnosti i pouzdanosti prati ojsećaj „odvažnosti“ i nesputanosti. Zbog toga Libresse nastoji pomoći ženama da ostvare svoj pun potencijal nudeći im proizvode koji im daju osjećaj samopouzdanja.

Predavanje organizirano u suradnji s Poslovnom knjižnicom Karlovac, Banjavčićeva 8.