EN

Vijesti

Trećom radionicom "PROMOCIJA“, završena je prva serija stručnih radionica za poduzetnice

Trećom radionicom "PROMOCIJA“, završena je prva serija stručnih radionica za poduzetnice

Treća u nizu radionica, pod nazivom „PROMOCIJA“, održana je prošlog tjedna, 7. srpnja 2016., u prostorijama Algebre u Maksimirskoj. Radilo se o zadnjoj radionici iz serije "Definiranje Marketinga i Prodaje“

Promocija

Tema treće radionice koncentrirala se na različite komunikacijske kanale kojima se tvrtke koriste kako bi javnost, ili svoju ciljanu publiku, izvijestili o tome što uopće nude na tržištu. Radionica je okupila 13-tak članica Udruge poduzetnica - WECroatia, a organizirana je uz financijsku podršku Grada Zagreba. Na radionici se pričalo o tome što je to komunikacija, kako efikasno komunicirati, kakva mora biti komunikacijska poruka. Radionica je prikazala što je to promotivna kampanja i kakvih vrsti kampanja imamo. Govorilo se o tome što je to oglašavanje, ATL, BTL i TTL. Pričalo se o tome kako koristiti prednosti PR-a tj. odnosa s javnošću u svom poslovanju. Sudionice su u sklopu radionice odradile i praktične vježbe putem kojih su trebale složiti prijedlog komunikacije, tzv. oglasa prema principu AIDA-e za odabrani proizvod, a nešto kasnije vježbale su kako odabrati odgovarajuće komunikacijske kanale na konkretnom primjeru iz prakse. 

PromocijaPromocija 3

U drugom dijelu radionice bilo je govora o digitalnom marketingu i oblicima digitalnog oglašavanja.  Pričalo se o display oglašavanju, search i google adwords oglašavanju, o mogućnostima oglašavanja na društvenim mrežama i sl.

Nastavak ovih praktičnih radionica slijedi na jesen. Kada će članice biti detaljnije obaviještene o njihovom sadržaju te mjestu i vremenu njihova održavanja.

Promocija 4Promocija 5

Ovom se prilikom posebno se zahvaljujemo Algebri, koja nam je osigurala prostor za održavanje ljetne serije radionica, uz posebnu zahvalu našim članicama Pameli Miletić, iz tvrke Nevra d.o.o., koja je opskrbila sudionice radionice vodom za piće i Vesni Međed-Misimi, koja se pobrinula za hranu.

Hvala svima na sudjelovanju i podršci. Veselimo idućim druženjima, kada ćemo opet imati prilike steći neka nova znanja i vještine te se međusobno još bolje upoznati. Ugodne ljetne praznike svima želimo! Vidimo se na jesen!

 

Napomena: „Ova aktivnost je organizirana uz financijsku podršku Grada Zagreba. Sadržaj ove aktivnosti u isključivoj je odgovornosti Udruge poduzetnica - WECroatia i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada Zagreba.“